Концепт gourmandise (лаcощі) в однойменному романі Мюріель Барбері

Назва статтіКонцепт gourmandise (лаcощі) в однойменному романі Мюріель Барбері
ПосиланняПавлюк О. О. Концепт gourmandise (лаcощі) в однойменному романі Мюріель Барбері. Теоретична і дидактична філологія. Збірник наукових праць. Серія «Філологія», Серія «Педагогіка». 2017. № 25. C. 299-306.
Електронне посилання
Автори
  • Павлюк Олена Олегівна; Pavliuk Olena ;
Назва журналу (збірника)Теоретична і дидактична філологія. Збірник наукових праць. Серія «Філологія», Серія «Педагогіка»
Статус журнала (збірника)
Рік видання2017
Том
Номер (випуск)25
Номери сторінок299-306
Кількість друкованих аркушів0.45
Галузь наукиСоціогуманітарні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні
Категорія FAHOVYI, Б,