Вміст плюмбуму в огірках тепличних, буряках столових, ківі та бананах

Назва публікаціїВміст плюмбуму в огірках тепличних, буряках столових, ківі та бананах
ПосиланняПапієва Т. В., Луганська О. В. Вміст плюмбуму в огірках тепличних, буряках столових, ківі та бананах. ІV Всеукраїнська наукова конференція Житомир: ЖДУ, 2020. C. 34-35. URL: http://eprints.zu.edu.ua/31013/.
Електронне посиланняhttp://eprints.zu.edu.ua/31013/
Автори
  • Луганська О. В.; ;
  • Папієва Т. В.; ;
Повна назва збірника матеріалів конференціїІV Всеукраїнська наукова конференція
Рівень конференціїВсеукраїнська
Рік публікації2020
Том
Номер (випуск)
Номери сторінок34-35
Кількість друкованих аркушів0.12
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська