Експрес- метод визначення інтегрального показника якості йогуртів

Назва статтіЕкспрес- метод визначення інтегрального показника якості йогуртів
ПосиланняЗвєрєва В. В., Лашко Н. П., Чаусовський Г. О. Експрес- метод визначення інтегрального показника якості йогуртів. ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ. 2020. № 10. C. 69 - 71. URL: https://doi.org/10.36074/2617-7064.10.013.
Електронне посилання https://doi.org/10.36074/2617-7064.10.013
Автори
  • Чаусовський Григорій Олександрович; CHausovskij Grigorij ;
  • Лашко Наталія Петрівна; ;
  • Звєрєва Валентина Васильєвна; ;
Назва журналу (збірника) ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ
Статус журнала (збірника)
Рік видання2020
Том
Номер (випуск)10
Номери сторінок69 - 71
Кількість друкованих аркушів0.20
Галузь наукиПриродничо-математичні і технічні
Мова виданняУкраїнська
Категорія
Публікація в періодичному виданні