Назва статті | Експрес- метод визначення інтегрального показника якості йогуртів |
---|---|
Посилання | Звєрєва В. В., Лашко Н. П., Чаусовський Г. О. Експрес- метод визначення інтегрального показника якості йогуртів. ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ. 2020. № 10. C. 69 - 71. URL: https://doi.org/10.36074/2617-7064.10.013. |
Електронне посилання | https://doi.org/10.36074/2617-7064.10.013 |
Автори |
|
Назва журналу (збірника) | ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ |
Статус журнала (збірника) | |
Рік видання | 2020 |
Том | |
Номер (випуск) | 10 |
Номери сторінок | 69 - 71 |
Кількість друкованих аркушів | 0.20 |
Галузь науки | Природничо-математичні і технічні |
Мова видання | Українська |
Категорія | Публікація в періодичному виданні |